Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ενωτικά-Αγωνιστικά-Μαζικά Μεγάλη συμμετοχή στην απεργία της 15 Δεκεμβρίου 2010.




        

Η μαζική συμμετοχή των πολιτών στην σημερινή απεργία σηματοδοτεί την πίστη του ελληνικού λαού για μια άλλη πορεία αναγέννησης, σε μια πορεία ελπίδας για τον τόπο.
Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, των συνδικαλιστών, της νεολαίας σε αυτήν, αποτελούν αισιόδοξο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική, ότι υπάρχει ελπίδα για την ταλαιπωρημένη κοινωνία, ότι οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες θα πάρουν τις τύχες στα χέρια τους.
Σήμερα οι πολίτες με την μαζική συμμετοχή στην απεργία έδειξαν ότι :
·       Αντιστέκονται στην Κυβερνητική Πολιτική και στις επιλογές της Τρόικα που διαλύουν την κοινωνική συνοχή, που περιθωριοποιούν τους εργαζόμενους.
·       Αντιστέκονται στην μείωση των μισθών, στην κατάργηση των κλαδικών συλλογικών  συμβάσεις εργασίας, που «μετατρέπουν σε λάστιχο» τις εργασιακές σχέσεις, που διαλύουν το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και φορτώνουν νέα οικονομικά βάρη στο λαό.
Ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι νέοι, με την ενωτική τους πάλη ενάντια στα κατάπτυστα κυβερνητικά μέτρα θα βάλουν με αγώνες και με προτάσεις, φρένο στον κυβερνητικό κατήφορο.
Σήμερα, παρά την ψήφιση του πολυνομοσχέδιου στην ελληνική Βουλή, οι πολίτες θα συνεχίσουμε.  Θα συνεχίσουμε τους αγώνες στους δρόμους, στους χώρους δουλειάς, στο κοινοβούλιο.
Θα  αγωνιστούμε παντού μέχρι να  ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική.
H ανασυγκρότηση της χώρας μας περνάει σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, μέσα από :
·       την Αναδιάρθρωση του χρέους,
·       την Αναδιανομή των εισοδημάτων,
·       την Ανάπτυξη με στοχευμένες δημόσιες επενδύσεις και,
·       τέλος την Απασχόληση με αναστροφή της ύφεσης.
Στην σημερινή απεργία και συγκέντρωση στην Αθήνα, το δικό της αγωνιστικό παρών έδωσε αντιπροσωπεία της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με στελέχη της από όλη την Στερεά Ελλάδα. 



15-12- 2010
Το Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου