Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ελίζα Γεωργαντά Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας


Η ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ( ΕΛΙΖΑ), έχει γεννηθεί και κατοικεί στη Λιβαδειά της Βοιωτίας. Είναι παντρεμένη με το Νίκο Θηβαίο και έχει δύο γιούς, το Γιώργο και το Γιάννη. Είναι Μαθηματικός, καθηγήτρια στο 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς.
Από τα μαθητικά της χρόνια συμμετέχει στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στις γραμμές της αριστεράς. Εχει αναπτύξει πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα στο φοιτητικό κίνημα Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο χώρο των καθηγητών.
Δραστηριοποιείται στο συνδικαλιστικό χώρο των εκπαιδευτικών του Νομού Βοιωτίας, από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. επι σειρά ετών και για δύο χρόνια ως πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. Βοιωτίας. Ηταν υποψήφια Βουλευτής με τον ενιαίο Συνασπισμό στις εκλογές του 1990 και με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2008, υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος στις εκλογές του 1998 και υποψήφια Νομάρχης Ν. Βοιωτίας στις Νομαρχιακές εκλογές του 2006. Η Ελίζα Γεωργαντά είναι μέλος και στέλεχος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από την ίδρυσή του. Σήμερα συμμετέχει ενεργά στα κοινά, στους αυτοδιοικητικούς αγώνες, στις περιβαλλοντικές κινητοποιήσεις, στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου