Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου με την Αριστερά...

Ευρεία σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαίου 2012 στην Αλίαρτο Βοιωτίας, με την συμμετοχή των υποψηφίων κ.κ. Αλεξάνδρου Δ., Θηβαίου Ν, Πούλου Γ., Πελώνη Δ., Σταθά Ι. (νεοεκλεγείς Βουλευτής), και Χατζή Σ, καθώς και πολλών στελεχών της ΝΕ του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, με θέμα τις εκλογές της 17ης  Ιουνίου 2012.
Στην Βοιωτία στις εκλογές του Μαΐου 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναδείχτηκε πρώτη πολιτική δύναμη με ποσοστό 19,40% (14.781 ψήφοι από 3.284 το 2009) και ένα βουλευτή, δίνοντας  ελπίδες στην κοινωνία, δυναμική στην αριστερά, και νέο τοπίο στα τοπικά πολιτικά πράγματα.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμαναν την θέλησή τους να αντισταθούν στις επιθέσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από τις φθαρμένες πολιτικές δυνάμεις του Μνημονίου του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. 
Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το πολιτικό τους προσωπικό με την λιτότητα και τα Μνημόνια, γονάτισαν τα λαϊκά στρώματα, κατέστρεψαν τις Μικρές Επιχειρήσεις, έφτασαν την ανεργία στο 23%, έστειλαν στην φτώχεια χιλιάδες νοικοκυριά…
Τώρα μπροστά στον φόβο να χάσουν την εξουσία, τα οφίτσια, τα προνόμια…σπέρνουν τον φόβο της ακυβερνησίας, αυτοί οι θρασύτατοι υποτελείς των αγορών και του  νεοφιλελευθερισμού, οι ανεπάγγελτοι της πολιτικής, οι πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τα συμφέροντα των Τραπεζιτών και των εντολών της Μέρκελ.  
Ολοι αυτοί, μικροί και μεγάλοι υπηρέτες σε μια πολιτική που διαλύει την Ευρώπη της Δημοκρατίας, την Ευρώπη της Αλληλεγγύης, την Ευρώπη του κοινωνικού κράτους, την Ενωμένη Ευρώπη για την οποία αγωνίστηκαν μετά τον πόλεμο οι λαοί και η Αριστερά.   
Τρέμουν μπροστά στο καινούργιο που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Τρέμουν την δύναμη της κοινωνίας που τους γυρνά την πλάτη. 
Τρέμουν την δύναμη της αριστεράς, τρέμουν το αύριο που θα οργανωθεί χωρίς αυτούς. 
Τρέμουν στην ιδέα της αλλαγής της διακυβέρνησης της χώρας.
Συνεχίζουν να μιλούν λες και δεν συνέβη τίποτα…Μιλούν ακατάσχετα στα ΜΜΕ, λες και δεν είναι αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα για σαράντα και πλέον χρόνια, οι «γαλαζοπράσινοι» που τάφαγαν μαζί, αυτοί που έφτιαξαν «τεχνογνωσία» στην διαπλοκή, στις μίζες της ΖΗMENS, στα Βατοπέδια, στην διασπάθιση  του δημοσίου πλούτου… 
Χέρι-Χέρι με τα Μέσα Ενημέρωσης, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, συκοφαντούν την αριστερά τώρα που το έδαφος φεύγει κάτω από τα πόδια τους.
Επιστρατεύουν κάθε μέσο, για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία, για να αποτρέψουν την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς.
Δεν θα τους περάσει.
Ο λαός έχει και νου και γνώση. 
Φτάνει πια, τους γνωρίσαμε…
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Οι αγωνιστές της Αριστεράς, οι σοσιαλιστές, οι δημοκράτες, ο ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε τον Βοιωτικό λαό και σε αυτές τις εκλογές να μην φοβηθεί : 
•    Να μας δώσει την δύναμη να γυρίσουμε σελίδα στη πολιτική ζωή του τόπου.
•    Να βάλουμε φρένο στις αγορές.
•    Να στείλουμε το μήνυμα της Ευρώπης των λαών.
•    Η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει.
•    Με την θέληση της κοινωνίας, η Αριστερά μπορεί να αναδειχτεί πλειοψηφούσα δύναμη στο ελληνικό κοινοβούλιο.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Η Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει δύο συγκεντρώσεις την Πέμπτη 24/5/2012 στην Θήβα στο Συνεδριακό Κέντρο και, την Παρασκευή 25/5/2012  στην Λιβαδειά στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου