Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011



Περιοδεία του γραμματέα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Δημ. Βίτσα στην Ευρυτανία, με την συμμετοχή του Νίκου Στουπή  επικεφαλή της περιφερειακής αυτοδιοικητικής παράταξης ΡΙΖΟΣΣΕ, του Σταύρου Κοσμά και του Π. Ρήγα της Κ.Π.Ε. του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Περιοδεία στην Ευρυτανία πραγματοποιεί την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 1/3/2011 κλιμάκιο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΚΠΕ Δημήτρη Βίτσα, τον Νίκο Στουπή επικεφαλή της αυτοδιοικητικής παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ –Πολίτες ενάντια στο Μνημόνιο, τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Κοσμά και τον Πάνο Ρήγα μέλος της ΚΠΕ.
Το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει επισκέψεις και συζήτηση με τους τοπικούς φορείς του Καρπενησίου, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Νοσοκομείο, το ΚΤΕΛ, το ΤΕΙ κ.λ.π. με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και την παρουσίαση των θέσεων  του κόμματος.
Η περιοδεία εντάσσεται στην καμπάνια που πραγματοποιεί ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ για την παρουσίαση των θέσεων του για την Οικονομική πολιτική, το Μνημόνιο καθώς επίσης και για την συνδιαμόρφωση του προγράμματος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στα θέματα της περιφερειακής πολιτικής. 
Την Δευτέρα 28/2/2011, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη των μελών και φίλων του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της Ευρυτανίας στην οποία θα μιλήσει ο Δημήτρης Βίτσας. 


Το γραφείο Τύπου

Ν.Ε. του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Περιφερειακό Συμβούλιο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ  Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου