Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Λιβαδειά


Με πρωτοβουλία του Συντονιστικού Πρωτοβάθμιων Σωματείων & Κινημάτων επαρχίας Λιβαδειάς και του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε μια απ’ τις πιο μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στη Λιβαδειά. Παρόντες στη συγκέντρωση και στην ογκώδη πορεία στους δρόμους της πόλης που ακολούθησε, οι δημοτικοί υπάλληλοι των Δήμων Λιβαδειάς και Ορχομενού, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι εργαζόμενοι στο ιδιωτικό τομέα, ο εμπορικός σύλλογος, οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι φαρμακοποιοί, οι λογιστές, οι ταξιτζήδες, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι μαθητές. 
Ηταν ολοι εκεί...Όλοι στο δρόμο για να διαδηλώσουν ότι η κοινωνία ξύπνησε και αντιλαμβάνεται πλέον ότι η κρίση χρέους και τα προγράμματα εξυγίανσης που προωθούν οι δανειστές, δεν αφορούν τους... διπλανούς, αλλά την ίδια στο σύνολο της.
Βγήκαν στους δρόμους για να δηλώσουν ότι η μνημονιακή κυβέρνηση είναι πλήρως απονομιμοποιημένη στην συνείδηση του λαού.
Η κυβέρνηση δεν διαθέτει  πλέον την κοινωνική και πολιτική νομιμοποίηση...
Ο αρχηγός και το πολιτικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ κατανοούν πλέον ότι δεν υπάρχει πολιτικό αύριο γι' αυτούς...
Γι' αυτό μόνοι εναντίον εκατομμυρίων ελλήνων προσπαθούν να κρατηθούν πάση θυσία στην εξουσία, καταστρέφοντας παράλληλα την πιό σημαντική παραγωγική δύναμη της κοινωνίας μας : τον κόσμο της εργασίας...
Τώρα πρέπει να φύγουν....οι Εκλογές είναι παλαικό αίτημα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου