Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Περιοδείες του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Νίκου Στουπή με την αντιπεριφερειάρχη Bοιωτίας Ελίζα Γεωργαντά στις περιοχές της Βοιωτίας. Συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς


 
Συνεχίζουν τα στελέχη του Ψηφοδελτίου «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την Στερεά Ελλάδα–ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ», με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νίκο Στουπή και την αντιπεριφερειάρχη Bοιωτίας Ελίζα Γεωργαντά, τις περιοδείες σε όλες τις περιοχές της Βοιωτίας μεταφέροντας παντού τα πολιτικά μηνύματα των περιφερειακών εκλογών.
Οι υποψήφιοι συζητούν με τους κατοίκους και μεταφέρουν το μήνυμα της αντίστασης στην νεοσυντηρητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και στην ανάγκη καταδίκης του δικομματικού πλαισίου και της αντίστασης στα εκβιαστικά διλήμματα που θέτει ο Παπανδρέου.  
Παράλληλα συζητούν με τους τοπικούς φορείς για θέματα αναπτυξιακού προγραμματισμού και στόχων που πρέπει να τεθούν μετά τις εκλογές στην νέα αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
Στις περιοδείες με επικεφαλή τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νικο Στουπή και την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Ελίζα Γεωργαντά μετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ντίνος Δάρρας, Γιάννης Στεφανίδης, Ντίνα Καμινάρη, Χρήστος Παπαθανασίου, Ζωή Μεταξά, ο οικονομολόγος Χρήστος Μάρκος, ο αγρότης Γιώργος Φρούσιος, στελέχη της παράταξης, ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Νίκος Θηβαίος και άλλα στελέχη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.
Κυριακή 31-10-2010 : Επίσκεψη στην Αγια Άννα Βοιωτίας.

Δευτέρα 1-11-2010 :  Σύσκεψη με το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς  
Στην σύσκεψη με το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στην οποία μετείχε ο πρόεδρος του του Εργατικού Κέντρου Λ. Σταθάς και ο συνδικαλιστής Γ. Παπαδημητρίου από την Διοίκηση του ΕΚΛ συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα της ανεργίας στην περιοχή, η κατάσταση  του συνδικαλιστικού κινήματος, και η ανάγκη δημιουργίας ενός μετώπου αντίστασης στις πολιτικές του μνημονίου.
                        
Επίσης τέθηκε το θέμα της κόκκινης λάσπης και τα θέματα περιβάλλοντος και ανάπτυξη και στον Κορινθιακό και ζητήθηκε από τον Νίκο Στουπή η συνεργασία με την περιοχή Αλιβερίου για τα θέματα περιβάλλοντος και συμπαράσταση για τους απολυμένους της ΣΕΛΜΑΝ.  
Δευτέρα 1-11-2010 : Eπίσκεψη στα Οινόφυτα και Σχηματάρι για διανομή υλικού  
Τρίτη 2-11-2010 : Επίσκεψη στην Θήβα και συζήτηση με τους τοπικούς φορείς, διανομή υλικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου