Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Το δικό μας «ατομικό» έχει την μεγάλη αξία του, γιατί προσδιορίζεται από το κίνητρο της κοινωνικής προσφοράς



Ευχαριστήριο

Αγαπητοί φίλοι,
Έχω πλήρη επίγνωση πως η επιτυχία μας, ήταν προϊόν  συλλογικής δουλειάς,  με μέσα της όμως περιέχουσα την ατομική  προσπάθεια του καθένα μας.
Και αν το συλλογικό μπορεί να μετρηθεί με το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, το ατομικό είναι αδύνατο να προσδιορισθεί, όντας στηριγμένο στην διαφορετικότητα της διαθεσιμότητας, του χρόνου,  και των δυνατοτήτων του καθένα μας.
Το δικό μας «ατομικό» έχει την μεγάλη αξία του, γιατί προσδιορίζεται από το κίνητρο της κοινωνικής προσφοράς - αξία σπανίζουσα στις μέρες μας– και την ανυπαρξία ανταλλάγματος, πολλές φορές μάλιστα και από «το όνειρο», που κινδυνεύει να καταντήσει «χίμαιρα» κόντρα στην λογική της έλλειψης του πολιτικού χρόνου και των σκληρών αντιξοοτήτων της πολιτικής πάλης, όπως συνέβη με την μάχη  που δώσαμε πρόσφατα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν από καρδιάς για την ατομική προσφορά του καθένα σας στην επίτευξη του κοινού μας στόχου.
Μια υπόσχεση για δική μου προσπάθεια να ανταποκριθώ στο βάρος της ευθύνης που αναλάβαμε, τόσο απέναντί σας για μια συλλογική λειτουργία της θέσης (που ανήκει σε όλους μας) που κατακτήσαμε στον νέο θεσμό, όσο και απέναντι στον ταλαιπωρημένο κόσμο της Αριστεράς να μην τον απογοητεύσουμε σε ότι μας αφορά.
Ένα κάλεσμα, να εξακολουθήσουμε να είμαστε παρόντες στην συλλογική προσπάθεια, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που θα μας δώσει η συμμετοχή στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να «ξαναφτιάξουμε το σπίτι μας», να κάνουμε αποτελεσματικότερη την παρέμβασή μας στην κοινωνία.
09/11/2010
ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ - Περιφερειακός Σύμβουλος -  Επικεφαλής της παράταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου