Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση των υποψηφίων για το Νομό Φθιώτιδας

Παρουσίαση των υποψηφίων για το Νομό Φθιώτιδας και συζήτηση για τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»  από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Νίκο Στουπή  θα γίνει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 7.00μ.μ. στο βιβλιοπωλείο «ΟΙΩΝΟΣ» στη Λαμία (Κολοκοτρώνη 11). Καλούμε όλους και όλες να  παρευρεθούν στην εκδήλωση και να στηρίξουν τον αγώνα μας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
Ένας άλλος δρόμος είναι εφικτός-Ο τόπος μας μπορεί να αλλάξει.

                                                                            
 ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

-Την Πέμπτη  το απόγευμα 21.10.10 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας  Κώστας Γιώτας και υποψήφιου σύμβουλοι του συνδυασμού «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»  επισκέφτηκαν τις συνοικίες  Αμπλιανη και το Κόμμα του Δήμου Λαμίας όπου  διένειμαν προεκλογικό υλικό και συζήτησαν με τους κατοίκους των περιοχών ενώ την Παρασκευή το πρωί επισκέφτηκαν υπηρεσίες της Λαμίας. 
- Την Παρασκευή το πρωί 22/10  ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Κώστας Γιώτας και η υποψήφια σύμβουλος  Χαρά Παρμενοπούλου του συνδυασμού «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» παρευρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφέρεια που οργάνωσαν τα σωματεία εργαζομένων «Βοήθεια στο σπίτι» των Νομών Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φωκίδας. Εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στο αίτημα των εργαζομένων για συνέχιση της χρηματοδότησης  του προγράμματος  «Βοήθεια στο σπίτι». Όπως τονίστηκε στη συζήτηση με τους εκπροσώπους των σωματείων, το «Βοήθεια στο σπίτι» καταξιώθηκε σαν    ένα πρόγραμμα  κοινωνικής πολιτικής ιδιαίτερα  χρήσιμο και απαραίτητο  για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας που οι εργαζόμενοι υπηρέτησαν με αξιοπρέπεια και διάθεση προσφοράς. Ένα πρόγραμμα  που πρέπει να ενισχυθεί και να συνεχιστεί .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου