Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο Ν.Στουπής για την ομιλία του πρωθυπουργού Γ.Α.Π.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρωθυπουργός, κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, παραδέχθηκε ότι η ψήφος σε αυτές τις εκλογές θα είναι υπέρ ή κατά του μνημονίου.
Οι Έλληνες πολίτες από την  προχθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού κατάλαβαν. Κατάλαβαν τον άμεσο εκβιασμό για ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές αν το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών δεν είναι αρεστό στη κυβέρνηση.
 Η αγωνιώδης επιλογή της διακαναλικής συνέντευξης του κ. πρωθυπουργού δείχνει τον πανικό των επικυρίαρχων και των εγχώριων «μνημονιακών» για την έκβαση των εκλογών της 7ης Νοέμβρη, που θα σημάνουν την απαρχή της απαλλαγής της χώρας από τις «δουλείες» του Μνημονίου
Ο πρωθυπουργός, μόλις δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές ξεκίνησε τη μικροπολιτική παροχολογία, όμως όταν είδε ότι ούτε αυτή πιάνει, το γύρισε στις απειλές.
 Νέα μέτρα ωστόσο, θα έρθουν μετά τις 15 Νοέμβρη, όπως άλλωστε προβλέπεται από το κατάπτυστο μνημόνιο, που φέρνει την υπογραφή της κυβέρνησής του.
Η κοινωνία θα πρέπει με το ισχυρότερο όπλο που έχει στα χέρια της, την ψήφο της, να αποδοκιμάσει την τρέχουσα αδιέξοδη πολιτική και να ενθαρρύνει τις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής και Ανανεωτικής αριστεράς που με τη συνάντησή τους με τις δυνάμεις που αποδεσμεύονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ανοίγουν νέους δρόμους και γεννούν ελπίδες για μια νέα πορεία του τόπου.
 Στο δίλημμα του Πρωθυπουργού «σωτηρία ή χρεοκοπία», ζητάμε από τους πολίτες της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να απαντήσουν στηρίζοντας τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το μόνο συνδυασμό που παλεύει για τη «σωτηρία από τη χρεοκοπία του μνημονίου»


                                                                                         ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                   28-10-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου